Rendezvények, klubok

A Portfolio.hu elemzői tudásbázisára és magas affinitású médiaelérésére épülő rendezvényei 2003 óta a magyar gazdasági-pénzügyi rendezvénypiac vezető eseményei. A Portfolio.hu iparági fórumokat szervez a pénzügyi szektor számos területén, az ingatlan- és energiaipar számára, valamint a makrogazdaság kiemelt kérdéseiben, az érintett iparágak vezetői és nemzetközi szakemberek részvételével, valamint befektetői tanfolyamokat, előadásokat kínál intézményes- és magánbefektetők számára.

Konferenciáink annak az elemzői munkának a csúcspontjai, mely során a Portfolio.hu közgazdász-elemzői egész évben, saját (online és offline) médiacsatornáink mellett más gazdasági médiumokban is nyomon követik és elemzik a vizsgált szektorok eseményeit. Munkánk során aktív kapcsolatban vagyunk a piac meghatározó szereplőivel, melynek köszönhetően a Portfolio.hu rendezvényeinek hallgatósága közvetlen és magas színvonalú információkhoz juthat az előadások és beszélgetések során.

A konferenciák nem csupán új szakmai ismeretek megszerzésére nyújtanak lehetőséget, hanem kitűnő alkalmat teremtenek magas szintű networking-re, új szakmai kapcsolatok kialakítására.

A legfrissebb rendezvénynaptár, és bővebb információ a Portfolio.hu pénzügyi konferenciáiról, iparági fórumairól, befektetői- és tőzsdeklubjairól, valamint Trader tanfolyamairól a http://www.portfolio.hu/rendezvenyek honlapon, a (06-1)-327-40-86 és 87-es telefonszámokon, valamint a konferencia@portfolio.hu címen elérhető."Véleményünk szerint minden szempontból profi volt a rendezvény."
Baranyai Zoltán, értékesítési vezető, ING Alapkezelő
 

"Szeretném megköszönni a meghívást a konferenciára, valamint gratulálni a szervezéshez. Az egész előkészület, lebonyolítás teljesen professzionális volt, tényleg csak gratulálni tudok hozzá. További sikeres munkát!"
Dr. Hermán Róbert, befektetési igazgató, Portico Investment

"I very much enjoyed the conference and having been able to meet new people in a - at least for me - new market. Thank you very much."
Dr. Dominique Wohnlich, Director, Credit Suisse Asset Management, Credit Suisse, Zurich, Switzerland

"Köszönöm még egyszer a meghívást és a felkérést. A konferencia véleményem szerint nagyon hasznos, szakmailag is tartalmas, és rendkívül jól szervezett volt."
Harnos András, vezérigazgató, Aegon Hitel Zrt.